Spørgsmål og svar

Hvad kan du få råd og vejledning om?

Der er lige så mange spørgsmål, som der er mennesker, og der er ikke nogen begrænsninger i, hvad du kan få råd og vejleding om. Noget af det jeg bliver spurgt om er :

Kærlighed, job, uddannelse, bolig, økonomi, personlige problemer, selvudvikling, din relation til andre, din vej videre frem i livet.

En session kan udmunde sig i konkrete svar (hvis du har behov for få, konkrete svar, er en mail-clairvoyance en fin mulighed). Jeg kan også se på dit livsforløb som en sammenhængende fortælling, og derigennem give dig det overblik som vil give dig ro.

Skal jeg komme til dig?

Det er op til dig. Jeg laver clairvoyance

  • ​Ved personligt fremmøde
  • ​Over mail
  • ​Over telefon

​Tiden skal dog altid aftales på forhånd.

Laver du clairvoyance på børn?

Ja, men altid på baggrund af en samtale med forældre/værge. Nogle gange vælger jeg, at lave clairvoyancen gennem en forældre, uden barnet er til stede. Andre gange er forældren med i rummet og andre gange igen sidder forældren i venterummet under clairvoyancen. Der er ikke nogen nedre alder. Den øvre alder er 18 år. Herfra betragter jeg det som en clairvoyance til en voksen, og jeg kan ikke stille ind på barnet gennem forælderen.

  • Babyer vil ofte gerne sige noget videre til deres forældre, og her kan clairvoyancen være en stor hjælp, hvis i som forældrer ikke føler i forstår barnet.

  • Nogle lidt større børn oplever måske nogle ting / fænomener, som forældrene ikke kan se. Det kan være engle eller afdøde. Disse børn, og deres forældre, kan have god gavn af en clairvoyance. Jeg oplever ofte, at barnet får åbnet op for deres indre verden og forståelsen af den. Her vil jeg anbefale, at en af forældrene er med, da de ord som siges kan hjælpe den voksne til, bedre at forstå barnets verden.

  • Samspillet mellem teenagere og deres forældre kan være en prøvelse. Her kan clairvoyancen også hjælpe.​

Særligt sensitive

Her har jeg en stor grundviden, og det kan være en fordel med en flere sessioner, hvor formen er en blanding af clairvoyant rådgivining og coaching.

Clairvoyance via mail - hvordan foregår det?

Jeg tilbyder clairvoyance via mail. Du kan stille 2-3 spørgsmål eller bede om at få et kig på din situation her og nu.

Du sender mig en mail på Clairvoyance@LoveAndSpirits.dk, med dit fulde navn, et nyt billede vedhæftet og dine spørgsmål. Jeg svarer tilbage med et tidspunkt hvor jeg svarer og konto/mobilepay nummer.

Bemærk: jeg skal have betalingen fra dig, inden jeg laver clairvoyancen.

​​

Ånder og afdøde - kan du få kontakt til dem?

Ja, men jeg kan ikke tvinge dem frem, så de kommer hvis de gerne vil opnå kontakt. Det betyder, at jeg ikke kan garantere afdødekontakt.

Tiden er ikke vigtig her. En afdød, som er gået over for 20 år siden, har lige så let ved at komme, som en der er gået over for få dage siden. Det vigtige er, at der er behov for en kontakt - fra begge sider.

Jeg vil gerne vide hvordan det går med min veninde / mit barnebarn / mine søskende / mand / kone / kæreste

Her er det vigtigt at at skelne. Jeg vil gerne stille ind på den del af jeres indbyrdes forhold, som vedrører dig.

Jeg vil til gengæld ikke stille ind på dem (undtagelsen er mindreårige du har forældremyndigheden over). Hvis de selv ønsker at jeg stiller ind på dem, er de velkommen til en sitting, men jeg skal have deres accept.​

Modtag mit nyhedsbrev 1-2 gange pr. måned​

Se tidligere nyhedsbreve her

Info

Højager 40

2670 Greve. 

Telefon: 23900554

Mobilepay: 63038

Bankkonto: 5471 1524994

CVR 29949336

Kontakt

Siden er sidst opdateret  13/8-2018​

SKRIV TIL OS​​

Du er velkommen til at skrive til os for spørgsmål omkring behandlinger m.m.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt