Bio Energizer fodspa

Har du brug for, at få renset kroppen ud? Zoneterapien er rigtig god til, at sætte gang i kroppens udrensninger, men indimellem skal det måske kombineres med en anden behandling, for at 'få det hele med'.

​​

​Billedet til venstre viser fodspaet inden behandlingen starter. Billedet til højre viser fodspaet ved afslutningen af behandlingen. Den ændrede farve skyldes den proces som går i gang i din krop. Vandet, tilsat salt, skifter farve under behandlignen. Farven vil variere i styrke, afhængig af behovet for udrensning, og efter et antalt gange vil vandet kun blive let farvet.​

​BioEnergiser D-tox fodspa

Behandlingen foreår i et specialdesignet fodbad, tilsat low sodium salt. Du sidder med fødderne i vandet i 30 minutter, og undervejs sørger en sonde i apparatet for, at din krop bliver balanceret.

Nogen oplever en svag, prikkende fornemmelse under behandlingen, andre mærker ikke noget fysisk. Under behandlingen skal du drikke et stort glas vand, for at støtte udrensningen. Mobiltelefon, ipad mm skal være slukket.

Behandlingen starter en proces som rebalancerer kroppens bioenergi. Når rebalanceringen er effektiv dannes en ligevægt af positive og negative ioner i kroppen. Derved sikres cellerne igen optimal effektivitet, så næringsstofferne bedre kan optages og affalds- og giftstoffer kan udrenses. En generel følelse af velvære både fysisk og mentalt bliver resultatet.

​Lige efter behandlingen kan du være lidt træt. Husk at drikke rigeligt vand. Gerne 3 liter i døgnet efter.​

  • D-tox fodspa er især effektivt ved
  • ​psoreasis
  • ​eksem
  • ​ødemer / hævelser og ømme led
  • ​dårlig blodcirkulation
  • ​behov for udrensning​​

Der ligger kliniske test som viser positiv respons på disse lidelser. Apparatet er godkendt som medicinsk udstyr.

Jeg anbefaler 2 behandlinger pr. uge i starten, og et kurforløb på 6-8 behandlinger. Behandlingerne kan dog sagtens stå alene, f. eks. som hjælp ved udrensning.

Modtag mit nyhedsbrev 1-2 gange pr. måned​

Se tidligere nyhedsbreve her

Info

Højager 40

2670 Greve. 

Telefon: 23900554

Mobilepay: 63038

Bankkonto: 5471 1524994

CVR 29949336

Kontakt

Siden er sidst opdateret  13/8-2018​

SKRIV TIL OS​​

Du er velkommen til at skrive til os for spørgsmål omkring behandlinger m.m.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt